وبلاگ

مقالات و مطالب آموزشی
سنجد
4 نوامبر 2020

سنجد،انجیر،سیاه دانه،سیر

سنجد

 به عنوان یکی از مهم ترین مواد خوراکی است که به پیشگیری از پوکی استخوان و تقویت بن استخوان کمک می کند. برای استفاده بهتر از آن می توان سنجد را با پوست، گوشت و هسته آن به شکل پودر در آورد و سپس با شیر و عسل مخلوط کرد.

خواص سنجد
خواص سنجد

این مخلوط به صورت فرنی در می آید که می توان در طول روز و در فواصل مختلف میل نمود.

انجیر

به عنوان مواد خوراکی مفید برای پیشگیری از پوکی استخوان می تواند کمک حال باشد و اگر هر شب سه عدد میل شود، اثربخشی آن پس از سه ماه مشهود خواهد شد.

خواص انجیر
خواص انجیر

پودر سیاه دانه

برای کاهش دردهای عصبی دستور زیر را با پودر سیاه دانه اجرا کنید تا اثرات آن را شاهد باشید

پودر سیاه دانه به اندازه یک فنجان و مقداری روغن زیتون و یا عسل که به شکل ضماد در آید. سپس ماساژ و بعد برای مدت یک تا دو ساعت ضماد را به روی کمر بماند. سپس دوش آب گرم گرفته شود.
این ضماد می تواند به کاهش دردهای عصبی که منجر به کمر درد می شود، کمک شایانی نماید.

خواص سیاه دانه
خواص سیاه دانه

سیر

سیر پخته به رفع سرفه های کهنه و قدیمی کمک می کند.
سیر خواص بسیاری دارد که می تواند به صورت حبه در آورد و در هر وعده بخشی از یک سیر را میل نمود.

خواص سیر
خواص سیر

فوائد سیر

تاثیر سیر بر روی فشار خون و تنظیم آن، کاهش دردهای رماتیسمی، کمک که دفع کرم های معده، پیشگیری از پیری زود رس، تقویت سیستم ایمنی بدن و … می توان از فوائد مصرف سیر نام برد.